Disclaimer

Redactie, teksten, logo's, fotomateriaal (tenzij anders aangegeven)
©2002-2011


Ontwerp website
©
2010-heden

Fotomateriaal

Gebruik van de website
Informatie van derden, producten en diensten

Hyperlinks naar deze website

Reglement voor wadlooptochten, Dijkstra's wadlooptochten CV,
Pieterburen


Opmerkingen, reacties, informatie

Dijkstra's Wadlooptochten CV
Hoofdstraat 118
9968 AH Pieterburen
The Netherlands
Tel. +31 (0)595 528 345
Fax +31 (0)595 528 605
E-mail info@wadloop.nl

Sportel Studios Media vormgeving & Grafisch ontwerp
http://www.sportelstudios.nl

- Bart Sportel (2010)

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, kunnen gebruikers van de website van Dijkstra's Wadlooptochten CV (www.wadloop-dijkstra.nl) geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Dijkstra's Wadlooptochten CV beheert en onderhoudt deze website vanuit Nederland en staat er daarom niet voor in dat de geboden informatie geschikt is voor gebruik vanuit of in andere landen.

Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt Dijkstra's Wadlooptochten CV geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaardt Dijkstra's Wadlooptochten CV geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Hyperlinks naar deze website zijn in principe toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dijkstra's Wadlooptochten CV. Wel is de directie van Dijkstra's Wadlooptochten CV de vermelder van een hyperlink naar deze website erkentelijk voor het op de hoogte stellen (e-mail info@wadloop.nl).

Op de reservering voor wadlooptochten via deze website bij en georganiseerd door Dijkstra's Wadlooptochten CV is het Reglement van toepassing.

Opmerkingen, vragen en reacties over de opmaak, informatie of links zoals vermeld op deze website kunt u sturen aan e-mail info@wadloop.nl

© 2002-2011 Dijkstra's WadlooptochtenDijkstra's Wadlooptochten CV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nr. 35424. Ingevolge de provinciale verordening ter
beveiliging van het wadlopen is door de provinciale overheden van de provincies Friesland en Groningen, aan Dijkstra's Wadlooptochten CV, een
vergunning verleend voor het houden van wadlooptochten in beide provincies.

disclaimer